Ouders en kinderen aan het woord

image00001

Wat ouders en kinderen zeggen

Wat maakt De Trekvogel nou zo uniek volgens onze ouders en leerlingen? Dat lees je hier.

Ik vind het leuk om school, omdat ik heel veel wil leren. Allemaal dingen om te bouwen, want ik wil buildingbouwer worden. En ook lezen, want dan kan ik voor mijn verjaardag aan mijn vrienden voorlezen uit een boek.

Leerling

Ik kan leuk met mijn vriendinnen spelen en leuke dingen doen. Zoals tekenen, buiten spelen, in de rekenhoek de knikkers voelen in de zakjes en boekjes lezen vind ik ook leuk. En als ik hulpje ben mag ik naast de juf zitten.

Leerling

Ik vind het leuk om op school te leren. Mmmmm, wat leer ik? Ik leer van groot naar klein, letters en cijfers en raadsels en rijmen. Met Engels leren we Engelse liedjes zingen en dansen. En je leert hoe je je voelt, bijvoorbeeld teleurgesteld. Dat leer je met een filmpje kijken over dieren, zoals eend.

Leerling

Ik vind De Trekvogel een hele leuke school. Ik vind het heel leuk als we iets met andere klassen samen gaan doen. De juffen zijn heel lief op school.

Leerling

Wij vinden De Trekvogel een fijne school. Ieder kind kan zichzelf zijn en op zijn manier ontwikkelen. Heel persoonlijk, hangt een hele fijne sfeer. Wat wij als zeer prettig ervaren.

Ouders

Wij zijn ontzettend tevreden met het onderwijs van De Trekvogel en dat onze kinderen echt gezien worden. De lijntjes zijn kort, de leerkrachten betrokken.

Ouders

Fijne begeleiding, sfeer, kennisontwikkeling en contact. Er is goede communicatie tussen ouders en leraar. Mijn kinderen zijn gelukkig, voelen zich veilig en krijgen de juiste begeleiding en aandacht.

Ouder

Op ontdekkingstocht

De basisschool is de eerste stap de wijde wereld in. Dat is best spannend. Op De Trekvogel ontvangen we jouw kind met open armen.

Het team

De Trekvogel heeft een warm, enthousiast team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?